Over CCV

Uw adviseur in elektronisch betalingsverkeer 

Sinds 1997 staat CCV in België garant voor een vlot elektronisch betalingsverkeer. Als marktleider in de Benelux biedt CCV volwaardige betaaloplossingen voor Bancontact en Maestro, en voor kredietkaarten zoals Visa, MasterCard, Diners Club, American Express en JCB.

Ook voor elektronische dataverwerking van niet-betaalkaarten – zoals E-ID en klantenkaarten – vindt u in CCV een uiterst betrouwbare partner.

Geavanceerde betaaloplossingen op uw maat

CCV is een toonaangevende, internationale speler die innovatie hoog in het vaandel draagt en die – met een blik op de wereld – de nieuwste technologieën op de voet volgt. Bij ons bent u zeker van de modernste en de meest geavanceerde toestellen op de markt. Door onze sterke lokale aanpak verplaatsen we ons naadloos in de huid van elke klant. Voor elke situatie werken wij een unieke oplossing op maat uit.

Bijna 1 op 3 Belgische (klein)handelaars is al overtuigd

Ons imago van meest klantvriendelijke partner op de markt danken we aan onze uitmuntende service van A tot Z. Met een marktaandeel van 30% en 40.000 terminals maken we het leven van heel wat Belgische handelaars elke dag een stuk gemakkelijker. Op ons kunt u rekenen. 7 Dagen op 7 staan wij voor u klaar. Met onze service en onze expertise. En, vooral, altijd met de glimlach!

Traditie in innovatie

CCV Belgium is een onderdeel van de Europese groep CCV. In 1958 legde CCV in Nederland de basis van het elektronische betalen. En de eerste ‘betaalautomaat’ die toeliet om geld op te nemen en te betalen? Die staat op ons palmares. In de veranderende Europese markt van het betalingsverkeer (SEPA) kiest CCV voor een eenvormige aanpak om onze groei en onze ambities te ondersteunen.