Nieuws & Informatie

Contactloos betalen
CCV Belgium nieuws

Het aantal contactloze betalingen is het laatste jaar verdrievoudigd. “In mei 2017 waren slechts 1,41% van de betalingen contactloos. In april 2018 was dat al een kleine 4%,” zegt Tim Meersschaut, COO van CCV. Er zijn meer contactloze kaarten in omloop, maar ook campagnes om het contactloos betalen te stimuleren, werpen hun vruchten af. 
 

CCV Belgium nieuws

Als (startende) ondernemer wil je je klanten de mogelijkheid geven om veilig, snel en gemakkelijk te betalen. Maar welke betaaloplossingen bestaan er nu eigenlijk? En welke past het best bij jouw onderneming? Wij bieden je een overzicht en de nodige tips om je te helpen bij het kiezen van de beste betaaloplossing voor jouw onderneming en klanten. 

Wat is een betaalterminal?

webshop2
CCV Belgium nieuws

Online shopping is populairder dan ooit, zo spendeerden ruim 8,4 miljoen Belgen meer dan €10 miljard aan online aankopen in 2017 alleen. Dit is dan ook hét moment om een online onderneming te starten of je fysieke winkel uit te breiden naar het online landschap. Je moet natuurlijk wel weten hoe je eraan begint. Het uitbouwen van een webshop vraagt namelijk de nodige kennis en brengt veel vragen met zich mee.

inspirationdays
CCV Belgium nieuws

4 redenen waarom je dit event niet kan misssen:

  • We tonen je de voordelen van omnichannel verkopen a.d.h.v. succesvolle cases
  • Inspirerende sprekers geven je concrete tips & tricks waarmee je aan de slag kan
  • Onze experts beantwoorden al je vragen
  • Ontmoet onze CCV Shop partners

Benieuwd hoe jij jouw (online) zaak naar een hoger niveau brengt in een veranderende omgeving?

dimitribeck
CCV nieuws

Betaalbedrijf CCV is enthousiast over de fusie tussen Bancontact en Payconiq die vandaag door beide bedrijven werd aangekondigd. CEO Dimitri Beck reageert: “Deze fusie zal het mogelijk maken snellere stappen te zetten in de ontwikkeling van het elektronisch betalen in België. CCV faciliteert alle innovatieve betaalmethodes. Als twee belangrijke spelers gaan samenwerken, wordt het voor ons makkelijker om innovaties aan handelaren aan te bieden.”

fabrikantwerp
CCV nieuws

Maart is horecamaand bij CCV. Naast de interessante horecapromo’s laten we graag twee gepassioneerde ondernemers uit de sector aan het woord. Arya baat samen met een vriend Fabrik uit: een moderne gastropub waar sfeer en kwaliteit centraal staan. Voor een perfecte cappuccino moet je dan weer bij Nick zijn, eigenaar van Illy Shop in Antwerpen. Hoe proberen zij hun klanten een optimale ervaring aan te bieden? En op welke manier spelen betalingen daar een rol in?

CCV Belgium nieuws

WEX (Wallonie Expo S.A) à Marche-en-Famenne
 

Horecatel is al meer dan 50 jaar de belangrijkste B2B-vakbeurs in de horeca- en gastronomiesector in Franstalig België.

Ook CCV is dit jaar aanwezig. Op zoek naar inspiratie en innovatie? Breng ons zeker een bezoekje op stand 5D17 in Palais 5 en geniet van onze interessante promo'sGeldig van 01/03/2018 t.e.m. 31/03/2018.