Nieuws & Informatie

Bancontact
CCV Belgium nieuws

Vanaf vandaag kunnen Belgische handelaars bij CCV terecht voor de verwerking van hun Bancontact-transacties. CCV, de nummer twee op de Belgische betaalmarkt, krijgt een licentie voor het verwerken van Bancontact en gaat daarmee rechtstreeks de concurrentie aan met marktleider Worldline. CCV rekent consequent geen abonnementskost aan en ontwikkelt een aanbod op maat voor elke handelaar.

Contactloos betalen
CCV Belgium nieuws

CCV was de eerste in België om hun terminals uit te rusten met de ‘Near Field Communication’ technologie (NFC). Bij deze technologie hoef je de betaalkaart niet langer in een terminal te steken, maar hou je die er boven. Gevolg: sneller en gemakkelijker betalen. CCV en Mastercard zetten samen een sensibiliseringscampagne op om handelaars bewust te maken van de voordelen van contactloos betalen.  

CCV Belgium nieuws

De afgelopen dagen zijn veel organisaties getroffen door een cyberaanval met ransomware. CCV en onze dienstverlening is níet getroffen door deze aanval. 

Wij vinden het belangrijk u te laten weten dat wij als financiële instelling continu bezig zijn met de beveiliging tegen cybercriminaliteit, om de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van onze dienstverlening te waarborgen.

CCV Belgium nieuws

Betaalbedrijf CCV levert 230 mobiele betaalterminals aan de FOD Financiën

Betaaldienstleverancier CCV heeft een contract afgesloten met de FOD Financiën zodat fiscale boetes voortaan elektronisch kunnen worden betaald. De overheidsdienst huurt vanaf deze maand in totaal 230 mobiele betaalterminals die ze inzet bij algemene administraties van de Douane en Accijnzen; Inning en Invordering en van de Patrimoniumdocumentatie.

CCV Belgium nieuws

Vandaag blaast CCV Belgium 20 kaarsjes uit. Een heugelijke dag die we gedurende 2017 op verschillende manieren samen met jullie willen vieren.