Nieuws & Informatie

dimitribeck
CCV nieuws

Betaalbedrijf CCV is enthousiast over de fusie tussen Bancontact en Payconiq die vandaag door beide bedrijven werd aangekondigd. CEO Dimitri Beck reageert: “Deze fusie zal het mogelijk maken snellere stappen te zetten in de ontwikkeling van het elektronisch betalen in België. CCV faciliteert alle innovatieve betaalmethodes. Als twee belangrijke spelers gaan samenwerken, wordt het voor ons makkelijker om innovaties aan handelaren aan te bieden.”

fabrikantwerp
CCV nieuws

Maart is horecamaand bij CCV. Naast de interessante horecapromo’s laten we graag twee gepassioneerde ondernemers uit de sector aan het woord. Arya baat samen met een vriend Fabrik uit: een moderne gastropub waar sfeer en kwaliteit centraal staan. Voor een perfecte cappuccino moet je dan weer bij Nick zijn, eigenaar van Illy Shop in Antwerpen. Hoe proberen zij hun klanten een optimale ervaring aan te bieden? En op welke manier spelen betalingen daar een rol in?

CCV Belgium nieuws

WEX (Wallonie Expo S.A) à Marche-en-Famenne
 

Horecatel is al meer dan 50 jaar de belangrijkste B2B-vakbeurs in de horeca- en gastronomiesector in Franstalig België.

Ook CCV is dit jaar aanwezig. Op zoek naar inspiratie en innovatie? Breng ons zeker een bezoekje op stand 5D17 in Palais 5 en geniet van onze interessante promo'sGeldig van 01/03/2018 t.e.m. 31/03/2018.

CCV Belgium nieuws

JA Europe en CCV lanceren een nieuw partnership in vier West-Europese landen. Door deze nieuwe samenwerking doen meer dan 600 jongeren in de leeftijd van 15 tot 18 jaar uit België, Duitsland, Nederland en Zwitserland mee aan het eenjarige Company programma van JA. Gedurende het jaar worden minstens 60 kleine ondernemingen opgezet met coaching van vrijwilligers van CCV. Hierdoor ontwikkelen de jongeren kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om een eigen bedrijf te starten of een baan te krijgen.

solden
CCV Belgium nieuws

De wintersolden konden de verwachtingen niet inlossen. Het aantal verwerkte elektronische betaaltransacties lag tijdens de voorbije soldenperiode dan wel 6,93% hoger dan in 2017, maar deze groei is niet groter dan de stijging van het marktaandeel van CCV. Het gemiddelde transactiebedrag lag ook 5,74% lager (€ 78,05).


Bancontact
CCV Belgium nieuws

Vanaf vandaag kunnen Belgische handelaars bij CCV terecht voor de verwerking van hun Bancontact-transacties. CCV, de nummer twee op de Belgische betaalmarkt, krijgt een licentie voor het verwerken van Bancontact en gaat daarmee rechtstreeks de concurrentie aan met marktleider Worldline. CCV rekent consequent geen abonnementskost aan en ontwikkelt een aanbod op maat voor elke handelaar.

Contactloos betalen
CCV Belgium nieuws

CCV was de eerste in België om hun terminals uit te rusten met de ‘Near Field Communication’ technologie (NFC). Bij deze technologie hoef je de betaalkaart niet langer in een terminal te steken, maar hou je die er boven. Gevolg: sneller en gemakkelijker betalen. CCV en Mastercard zetten samen een sensibiliseringscampagne op om handelaars bewust te maken van de voordelen van contactloos betalen.