Nieuws & Informatie

CCV Belgium nieuws

Maandag 29 augustus namen 500 wielrenners deel aan de 22e editie van de Belcanto Classic. CCV Belgium was goed vertegenwoordigd tijdens de Belcanto Classic als exclusieve sponsor. CCV had zelf een eigen team dat ook aan de race deelnam. Één van hen ging zelf als eerste over de streep. 

Dit jaar stond de editie van de Belcanto Classic in het teken van het project ‘Te Gek !?’ om zo bewustzijn te creëren rond psychose.

CCV Belgium nieuws

De Belgische software-ontwikkelaar JForce gaat verder onder de naam CCV Lab. JForce is eind 2014 overgenomen door CCV Group B.V. in Arnhem (Nederland), één van de meest toonaangevende dienstverleners voor betaaloplossingen in Europa. Onder de naam CCV Lab BVBA worden de innovatie-activiteiten van CCV en JForce gebundeld en internationaal ingezet. CCV Lab zal zich focussen op de ontwikkeling van innovatieve e- en m-commerce concepten, die retailers, parkeerders, hotels, restaurants en vele andere KMO’ers zal ondersteunen succesvol te ondernemen.

CCV Belgium nieuws

CCV, internationaal dienstverlener in betaaloplossingen, heeft op het vierdaagse popfestival Rock Werchter een succesvolle pilot uitgevoerd met een contactloze betaalkaart en een nieuwe digitale kassaoplossing. Tijdens het weekend werden zo’n 12.000 transacties met de card en de kassaoplossing verwerkt. De betaalkaart was de enige manier waarop de bezoekers van Rockvillage, de camping bij het rockfestival, konden betalen. Het contactloos betalen gebeurde via CCV-betaalterminals, die gekoppeld waren aan de nieuwe kassaoplossing van CCV, die op iPads bij de verkooppunten draaide.

CCV Belgium nieuws

Onze CCV News 15 nog niet gelezen? Doe het dan nu!...

CCV Belgium nieuws

Onze CCV News 14 nog niet gelezen? Doe het dan nu!...